Onze klassieke speeltuin zorgt voor urenlang speelplezier voor alle leeftijden.

Samen met je vriendjes spelen

De leukste speeltuin in Weert

De speeltuin bij Eetcafé van Horne Hoeve is uniek in Weert en omgeving en gratis toegankelijk! Door de ruime opzet van ons terras is er goed zicht op de speeltuin, zodat ook de ouders zich kunnen ontspannen.

Wij hebben diverse spannende speeltoestellen, zoals een echte helikopter, een hele hoge glijbaan, klimrekken, een autoracebaan en een kabelbaan! Voor de allerkleinsten hebben we een heuse carrousel met dieren, een “mama/kind schommel” een zandbak en nog andere leuke toestellen.

*Het nuttigen van een consumptie is bij ons verplicht. Het is niet toegestaan om eigen drink- & eetwaren mee te nemen en te nuttigen.*

Voor de kinderen die houden van “spannend”.

Voor de kinderen die houden van spannend hebben we een superleuke en unieke attractie, namelijk een echte HELIKOPTER. Je kunt met 2 personen tegelijk in de helikopter en je kunt de helikopter zelf besturen met de stuurknuppel!

Een levensechte Helikopter

Je kunt met 2 personen tegelijk in de helikopter en je kunt de helikopter zelf besturen met de stuurknuppel! Je krijgt het gevoel dat je echt vliegt, doordat de helikopter omhoog beweegt en kantelt. Dit is echt een unieke ervaring en heel spannend!

Op dit moment is onze helikopter in onderhoud. Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk om een ritje te maken. Zodra de helikopter weer in gebruik is laten we dit weten via onze website.

Een ritje voor 2 personen kost €3,50.

Historie van onze Heli M-2 (Hoplite).

Onze helikopter, een Russisch toestel Mil M-2, heeft de bijnaam “Hoplite”. De eerste vlucht is gemaakt in 1967 en de laatste vlucht van dit toestel in 1989.

Het toestel is toen gekocht door PS Aero uit Baexem in Oost-Duitsland nadat de Berlijnse Muur viel.  Sindsdien heeft het toestel gefungeerd als attribuut op filmsets en grote dance-evenementen.

Zo kun je hem herkennen uit Rambo, of de Sniper film.

Op volle snelheid over de racebaan

In onze speeltuin vind je een echte racebaan. Volg het circuit en voel je een echte racecoureur. Je kunt hier vol gas rondjes rijden!

Door een euro in de auto te doen, heb je meerdere rondjes rij plezier. Oefen jouw rijkunsten, en maak er een bijzondere dag van.