Eetcafé van Horne Hoeve ligt aan de rand van natuurgebied Kempenbroek “Weerter- en Budelerbergen” waardoor we een ideaal rustpunt zijn in de vele wandel-, fiets-, en ruiterroutes die zich rondom onze locatie bevinden.

Hallo!

Wij zijn Eetcafé Van Horne Hoeve

Altijd verse huisgemaakte gerechten en een gastvrije omgeving, Wij heten je graag welkom in ons Eetcafé, met traditionele Speeltuin en een Mini-kinderboerderij.

Samen in strijd tegen voedselverspilling

Ons doel is om zo min mogelijk te verspillen.

We letten op wat we inkopen, en geven de groenten die overblijven aan onze dieren in de kinderboerderij.

Wij maken graag gebruik van Lokale Producten

Wij geloven in de kracht van lokale producten.

We kopen zo veel mogelijke lokale producten in, om zo de lokale ondernemers te ondersteunen.

Wij zijn Maatschappelijk Betrokken

Als ondernemer zijn wij van mening dat het hoort bij onze taak om maatschappelijk betrokken te zijn. We bieden graag mogelijkheden aan werknemers die vanwege omstandigheden minder makkelijk aan een baan komen.

Wij zijn Eetcafé Van Horne Hoeve

Sinds 2020 ben ik, Sandy je nieuwe gastvrouw bij van Horne Hoeve.

Ik ben opgegroeid in de horeca, en heb door de jaren heen alle verschillende rollen vervuld. Mijn ouders hadden en hebben een groot restaurant in Duitsland. Mensen een fijne dag bezorgen, en laten genieten van een heerlijke maaltijd is me op het lijf geschreven.

Sinds een aantal jaar heb ik mijn geboorteland Duitsland achtergelaten voor de liefde, en ben ik in Nerderland gaan wonen. In 2020 heb ik van Horne Hoeve overgenomen om hier mijn passie voor horeca voort te zetten. Samen met mijn team, een vernieuwde kaart, en met verse huisgemaakte gerechten en een gastvrije omgeving heet ik je graag welkom in ons restaurant.

Tot snel,

Sandy